Olakšajte sebi planiranje proizvodnje uz sajt Zemljoradničke zadruge Sto-Vet. Brzo, jednostavno i u bilo kom trenutku možete poručiti robu na našem sajtu. Pročitajte više.
Filteri
Magacin
  1. Na stanju

Vi ste ovde:    Stovet > Stocarstvo

Stočna hrana

Informacije o cenama i stanju zaliha

Sva roba prikazana na sajtu je deo naše ponude i ne podrazumeva se da je dostupna u svakom trenutku. Robu koja nije na stanju, ukoliko smo u mogućnosti, poručujemo na vaš zahtev.
Za sve informacije pozovite nas na 024/787-038 ili 024/787-049.

2 proizvoda pronađeno

SOJINA SAČMA-RINFUZ

SOJINA SAČMA-RINFUZ

SAČMA 44 je proizvod visoke hranljive i biološke vrednosti dobijen savremenim procesom prerade kvalitetnog, oljuštenog sojinog zrna. Predstavlja najznačajniji izvor proteina i zaštitnih hranljivih sastojaka, minerala i vitamina u ishrani domaćih životinja, svih uzrasta i kategorija. Adekvatnom termičkom obradom inaktivirani su antinutritivni faktori, čime se postiže maksimalna iskorišćenost proteina. SAČMA 44 je bogata amino kiselinama (lizin, triptofan), koje su inače deficitarne u obrocima baziranim na proteinima žitarica, kao što su kukuruz ili ječam.

opširnije
  • VICTORIA GROUP
  • MP cena/kg:   68.40 din.
  • VP cena/kg:   57.00 din.

SUNCOKRETOVA SAČMA RINFUZ 33% (rinfuz ili džambo)

SUNCOKRETOVA SAČMA RINFUZ 33%

Suncokretova sačma je sporedni proizvod industrije ulja, dobijen ekstrakcijom od delimično oljuštenog semena suncokreta i namenjena je za stočnu upotrebu.

Boja sačme je smeđa do sivo smeđa. Suncokretova sačma sadrži 33% proteina, najviše 12% vlage, maksimalno 18% sirovih vlakana i 8% pepela.

Suncokretova sačma predstavlja mešavinu proteinskog jezgra i ljuske u približnoj srazmeri 60 : 40 i 65 : 35. Sadržaj metionina je 14 g/kg, a lizina 20 g/kg.

opširnije
  • DIJAMANT
  • MP cena/kg:   28.80 din.
  • VP cena/kg:   24.00 din.

Polovna mehanizacija sa cenama

Sto-Vet Vremenska Prognoza

KURSNA LISTA

Sto-Vet klub zemljoradnika

Držite korak s vremenom. Učlanite se u Sto-Vet-ov klub zemljoradnika i dobijate brojne pogodnosti.
Učlanite se