Olakšajte sebi planiranje proizvodnje uz sajt Zemljoradničke zadruge Sto-Vet. Brzo, jednostavno i u bilo kom trenutku možete poručiti robu na našem sajtu. Pročitajte više.

Organska đubriva

Vi ste ovde:    Stovet > Organska Djubriva

AGROGOLD NPK 4-3-2 BB 1000/1

AGROGOLD NPK 4-3-2 BB 1000/1
  • OSTALI

Prijavite se da bi videli VP cenu

Maloprodajna cena/kg:    38,90 din.

Trebovanje robe

Unesite količinu (u litrama):

Opis:

AGROGOLD je organsko NPK đubrivo. Kapacitet vezivanja kiselina je 2+ u AGROGOLD organskom đubrivu je nizak sadržaj Hlora. Nivo Hlora je manji od 0,5 %.
AGROGOLD sadrži manji procenat ne patogenih bakterija po gramu proizvoda. AGROGOLD organsko đubrivo ne sadrži životinjske i biljne patogene, zbog specifičnog proizvodnog procesa. Veterinarski Sertifikat prati svaku pošiljku. Jedinstven process proizvodnje garantuje da je ovaj proizvod bez korova I bilo kojih štetnih jedinjenja po biljke. Proizvod je sertifikovan od strane Ministarstva poljoprivrede, prirode i kvaliteta hrane / Kraljevine Holandije, takođe sertifikovan od instituta za hranu i potrošačku bezbednosti proizvoda ( nVVA )

Karakteristike proizvoda:

C / N odnos prosečan odnos između ugljenika i azota je 9 . Prosečna pH " AGROGOLD " organskog đubriva je 7. AGROGOLD organsko đubrivo deluje neutralno u zemljištu. Kapacitet vezivanja kiselina je 2+. AGROGOLD organsko đubrivo ne sadrži hlor. AGROGOLD organsko đubrivo je oslobođeno od životinjskih i biljnih - patogena , zbog specifičnog proizvodnog procesa . Veterinarski Certifikat je dostupan na zahtev. Jedinstven process proizvodnje garantuje da je ovaj proizvod oslobođen od korova.

Razbacivanje:

AGROGOLD Test razbacivanja mehanizacijom za mineralna đubriva dao je sledeće rezultate : Koeficijent Varijacije 12-15 % Radna širina je 14 metara, brzina kretanja agregata 7 km / h kada se razbaciju količine od 1000 kg/ha . Zapreminska masa: " AGROGOLD " đubrivo 700 kg/m3 ( = 0,7 ) . Dužina pelete Prosečna dužina peleta je od 5 do 8 mm. Prosečan prečnik pelete je 5 mm. Rastvorljivost " AGROGOLD " organskog đubriva je takva da se rastvara za oko 3-5 minuta u prisustvu vlage . U praksi AGROGOLD organsko đubrivo će se rastvoriti posle jedne kiše. Vreme potrebno za strukturu peleta da se probije je uslovljena količinom padavina.

Organska materija:

Najveći deo organske materije u zemljištu je sačinjen od mrtvog lišća i drugog biljnog materijala , zajedno sa stajnjakom različitih životinja . Mineralizacija razlaže organske materije oslobađajući prisutne neorganske hranljive materije u zemljištu , na taj način prirodne rezerve mineralnih materija prelaze u biljkama lako pristupačne oblike . Zahtev za organskom materijom može biti zadovoljen iz ovakvog organskog đubriva .

U zemljištu organska materija ima sledeće funkcije :

  • Poboljšanje strukture zemljišta.
  • snabdevanje hranljivih materija.
  • Smanjenje erozije.
  • Podsticanje rasta zemljišnih mikroba.
  • Povećanje kapaciteta za zadržavanje vode.

Pored ovih funkcija , organska materija povećava prinos useva , posebno na lošijim zemljištima . Ovaj efekat se naziva " plus faktor " . Istraživanje u Holandiji pokazalo da kombinovana upotreba mineralnih đubriva i organskog đubriva povećavaju prinos useva od 3-5% . Organska đubriva hrane zemlju , a ne biljke. Zemljište će biti u većoj mogućnosti da hrani biljke ako ima više organske materije. Organska đubriva pomažu u održavanju ukupne plodnosti zemljišta, doprinoseći povećanju organske materije i poboljšanju strukture zemljišta pored dodatih osnovnih biljnih hraniva. Agrogold je organsko đubrivo , dobijeno od životinjskog otpada , sertifikovano je od strane Ministarstva poljoprivrede , prirode i kvaliteta hrane kraljevine Holandije instituta za hranu i potrošačku bezbednosti proizvoda ( nVVA )

Zakonska Regulativa:

Agrogold je organsko đubrivo koje je registrovano u Ministarstvu poljoprivrede , upravi za zaštitu bilja i upravi za Veterinu. Celokupna količina đubriva koja se uvozi prolazi storge analize u smislu zdravstvene ispravnosti, sadržaja patogena, hemijskog sastava i sadržaja hranljivih elemenata.. Veterinarki inspektor uzorkuje đubrivo na graničnom prelazu I izdaje zdravstveno uverenje nakon labartorijskih analiza. Isti process se radi i za analizu hemijskih elemenata. Tek po izdavanju oba rešenja roba se može staviti u promet.

dekalb
aquamax
Bayer srbija
kws
syngenta
ns seme
lg
basf
chemical agrosava

Mala Pijaca

Prodajete prasad, piliće ili slamu?
Ili kupujete?
Na pravom ste mestu, Sto-Vet-ova mala pijaca povezuje prodavce i kupce.
Oglasi

Sto-Vet klub zemljoradnika

Držite korak s vremenom. Učlanite se u Sto-Vet-ov klub zemljoradnika i dobijate brojne pogodnosti.
Učlanite se

KURSNA LISTA