Olakšajte sebi planiranje proizvodnje uz sajt Zemljoradničke zadruge Sto-Vet. Brzo, jednostavno i u bilo kom trenutku možete poručiti robu na našem sajtu. Pročitajte više.
Filteri
Magacin
  1. Na stanju
Proizvođač
  1. Ostali

Vi ste ovde:    Stovet > Organska Djubriva

Organska đubriva

Informacije o cenama i stanju zaliha

Sva roba prikazana na sajtu je deo naše ponude i ne podrazumeva se da je dostupna u svakom trenutku. Robu koja nije na stanju, ukoliko smo u mogućnosti, poručujemo na vaš zahtev.
Za sve informacije pozovite nas na 024/787-038 ili 024/787-049.

1 proizvoda pronađeno

AGROGOLD NPK 4-3-2 BB 1000/1

AGROGOLD NPK 4-3-2 BB 1000/1
AGROGOLD je organsko NPK đubrivo. Kapacitet vezivanja kiselina je 2+ u AGROGOLD organskom đubrivu je nizak sadržaj Hlora. Nivo Hlora je manji od 0,5 %.
AGROGOLD sadrži manji procenat ne patogenih bakterija po gramu proizvoda. AGROGOLD organsko đubrivo ne sadrži životinjske i biljne patogene, zbog specifičnog proizvodnog procesa. Veterinarski Sertifikat prati svaku pošiljku. Jedinstven process proizvodnje garantuje da je ovaj proizvod bez korova I bilo kojih štetnih jedinjenja po biljke. Proizvod je sertifikovan od strane Ministarstva poljoprivrede, prirode i kvaliteta hrane / Kraljevine Holandije, takođe sertifikovan od instituta za hranu i potrošačku bezbednosti proizvoda ( nVVA )opširnije

KURSNA LISTA

Mala Pijaca

Prodajete prasad, piliće ili slamu?
Ili kupujete?
Na pravom ste mestu, Sto-Vet-ova mala pijaca povezuje prodavce i kupce.
Oglasi

Sto-Vet klub zemljoradnika

Držite korak s vremenom. Učlanite se u Sto-Vet-ov klub zemljoradnika i dobijate brojne pogodnosti.
Učlanite se