Olakšajte sebi planiranje proizvodnje uz sajt Zemljoradničke zadruge Sto-Vet. Brzo, jednostavno i u bilo kom trenutku možete poručiti robu na našem sajtu. Pročitajte više.

Vi ste ovde:    Stovet > Ratarstvo > Seme > Jecam

Ječam

Informacije o cenama i stanju zaliha

Sva roba prikazana na sajtu je deo naše ponude i ne podrazumeva se da je dostupna u svakom trenutku. Robu koja nije na stanju, ukoliko smo u mogućnosti, poručujemo na vaš zahtev. Za sve informacije pozovite nas na 024/787-038 ili 024/787-049.

1 proizvoda pronađeno

NECTARIA SEME JEČMA

NECTARIA SEME JEČMA

Tretirano fungicidom Lamardor FS 400 i insekticidom Gaucho 600 FS

Ova kombinacija Lamardora i insekticida Gaucho pruža odlicnu zaštitu ječmu od najvažnijih bolesti - fuzarioze, glavnice i gari, kao i štetočina – žitnog bauljara i vaši. Ova zaštita sprečava i pojave virusa žute patuljavosti. Odlični sistemici prate porast ječma, izraženiji je ’’zeleni efekat’’ – koji omogućava zdraviju biljku. Jači je korenov sistem, usev bolje podnosi mraz i sušu, bolje je bokorenje što je garant visokih prinosa, a uz sve to štedi se vreme i novac jer nema dodatnih folijarnih tretmana u toku jeseni.

Pomoć pri setvi

Unesite površinu njive, gustinu sadnje i izračunajte potrebnu količinu semena. Pročitajte neke korisne i zanimljive informacije.
Unesite vrednosti

KURSNA LISTA

dekalb
aquamax
Bayer srbija
kws
syngenta
ns seme
lg
basf
chemical agrosava

Mala Pijaca

Prodajete prasad, piliće ili slamu?
Ili kupujete?
Na pravom ste mestu, Sto-Vet-ova mala pijaca povezuje prodavce i kupce.
Oglasi

Sto-Vet klub zemljoradnika

Držite korak s vremenom. Učlanite se u Sto-Vet-ov klub zemljoradnika i dobijate brojne pogodnosti.
Učlanite se