Olakšajte sebi planiranje proizvodnje uz sajt Zemljoradničke zadruge Sto-Vet. Brzo, jednostavno i u bilo kom trenutku možete poručiti robu na našem sajtu. Pročitajte više.

Vi ste ovde:    Stovet > Djubriva

DUOFERTIL 30 PK (50/1)

DUOFERTIL 30 PK (50/1)
  • TIMAC AGRO

Veleprodajna cena/kg:     0,00 din.

Maloprodajna cena/kg:    95,63 din.

Trebovanje robe

Unesite količinu (u kilogramima):

Opis:

DUOFERTIL 30 PK 0/20/10 + 2MgO + 15 SO3

Sadrži: MPPA kompleks

DUOFERTIL 30 PK je kompleksno mineralno đubrivo sa povećanim sadržajem fosfora i izbalansiranim sardžajem kalijuma. Uglavnom se primenjuje u jesen uz obavezno unošenje u zemljište. Pojačan sadržaj fosfora i izbalansiran sadržaj ostalih hraniva, zajedno sa MPPA kompleksom, omogućuje biljkama veoma dug period iskorišćenja hraniva iz đubriva - tokom cele vegetacije. To je naročito važno za ozime kulture i kulture sa dugim vegetacionim periodom. Primena Duofertila 30 PK omogućuje biljci brzo nicanje i dobro ukorenjavanje, obilnije cvetanje i bržesklapanje redova kod ratarskih i povrtarskih kultura. Pojačan sadržaj kalcijuma izuzetno odgovara biljkama koje su osetljive na nedostatak ovog elementa, pogotovo na zemljištima sa nižim sadržajem kalcijuma.

Količima primene: u zavisnosti od analize zemljišta, i potreba gajenih biljaka iznosi: u ratarstvu 200-500 kg po hektaru, u povrtarstvu, voćarstvu i vinogradarstvu od 400-800 kg po hektaru.

Vreme i način primene: u jesen po celoj površini pred zaoravanje. U prolećetokom predsetvene pripreme zemljišta.

Pakovanje: 50/1

Granulometrijski sastav (granule od 1-5mm): min. 95%

Boja: siva

MPPA kompleks

Utiče na duže očuvanje, biljkama lako pristupačnog fosfora, kalijuma i ostalih hraniva, nakon unošenja đubriva u zemljište, zahvaljujuće odlaganju procesa vezivanja i gubljenja u zemljišnom kompleksu. Takođe poboljšava razvoj korenovog sistema biljaka.

Polovna mehanizacija sa cenama

Sto-Vet Vremenska Prognoza
dekalb
aquamax
Bayer srbija
kws
syngenta
ns seme
lg
basf
chemical agrosava

Sto-Vet klub zemljoradnika

Držite korak s vremenom. Učlanite se u Sto-Vet-ov klub zemljoradnika i dobijate brojne pogodnosti.
Učlanite se

KURSNA LISTA