Olakšajte sebi planiranje proizvodnje uz sajt Zemljoradničke zadruge Sto-Vet. Brzo, jednostavno i u bilo kom trenutku možete poručiti robu na našem sajtu. Pročitajte više.

Vi ste ovde:    Stovet > Djubriva

EUROFERTIL TOP NP 35 (600/1)

EUROFERTIL TOP NP 35 (600/1)
  • TIMAC AGRO

Veleprodajna cena/kg:     0,00 din.

Maloprodajna cena/kg:    93,63 din.

Trebovanje robe

Unesite količinu (u kilogramima):

Opis:

EUROFERTIL PLUS 35 NP 15/20 +3 MgO + 0,5 Zn + 18 SO3

Sadrži: PSYSIO i MESCAL

EUROFERTIL PLUS 35 NP je kompleksno mineralno đubrivo sa povećanim sadržajem fosfora i azota. Postiže izuzetne rezultate kao startno đubrivo, kod kultura gajenih na zemljištima srednje i dobro obezbeđenim kalijumom. Ukoliko je dobro nicanje, usevi đubreni Eurofertilom plus 35, imaju veoma dobar sklop i brzo pokrivaju zemljište. Na ovaj način se bolje čuva zemljišna vlaga. Pojačan sadržaj fosfora i izbalansiran odnos ostalih hraniva, zajedno sa Psysio kompleksom, omogućuje biljkama dobro ukorenjavanje i veoma brz početno porast biljaka, a takođe povećava otpornost useva na stresne uslove. Dobro ukorenjene biljke, visok procenat iskorišćenja hraniva iz đubriva i zemljišta, i dobro podnošenje stresnih uslova, obezbeđuju dobro cvetanje i dobro nalivanje zrna. Na ovaj način se obezbeđuje visok i stabilan rod (prinos) useva.

Količina primene: u zavisnosti od analize zemljišta 200-400 kg po hektaru ili 100-180 kg u redove sa setvom.

Vreme i način primene: primenjuje se po celoj površini, tokom predsetvene pripreme zemljišta za prolećnu setvu ili u redove sa setvom.

Pakovanje: 600/1.

Granulometrijski sastav (granule od 1-5mm): min. 95%

Boja: siva

Mescal

Prilikom razgradnje mineralnih đubriva u zemljištu, dolazi do smanjenja pH vrednosti zemljišta, u zoni oko granule đubriva. Ova pojava direktno utiče na slabije usvajanje hraniva i lošiju aktivnost korena. MESCAL vrši neutralizaciju prethodno snižene pH vrednosti oko granule đubriva. Utiče na povećano usvajanje kalcijuma i magnezijuma, kao i povećanje mikrobiološke aktivnosti zemljišta. Stimuliše rast korena, povećava imunitet biljaka na bolesti i značajno utiče na kvalitet plodova gajenih biljaka.

Physio

Utiče na pojačano usvajanje fosfora, kalijuma, kalcijuma i drugih elemenata iz đubriva i zemljišta, od strane biljaka. Ubrzava početni porast i poboljšava razvoj korenovog sistema biljaka. Povećava sposobnost biljaka da prebrode stresne uslove (suša, niske temperature...) i da daju stabilan i kvalitetan rod u različitim vremenskim uslovima.

Polovna mehanizacija sa cenama

Sto-Vet Vremenska Prognoza
dekalb
aquamax
Bayer srbija
kws
syngenta
ns seme
lg
basf
chemical agrosava

Sto-Vet klub zemljoradnika

Držite korak s vremenom. Učlanite se u Sto-Vet-ov klub zemljoradnika i dobijate brojne pogodnosti.
Učlanite se

KURSNA LISTA