Olakšajte sebi planiranje proizvodnje uz sajt Zemljoradničke zadruge Sto-Vet. Brzo, jednostavno i u bilo kom trenutku možete poručiti robu na našem sajtu. Pročitajte više.

Vi ste ovde:    Stovet > Djubriva

EUROFERTIL PLUS 37 (50/1)

EUROFERTIL PLUS 37 (50/1)
  • TIMAC AGRO

Veleprodajna cena/kg:     0,00 din.

Maloprodajna cena/kg:    102,94 din.

Trebovanje robe

Unesite količinu (u kilogramima):

Opis:

EUROFERTIL PLUS 37 NPK 5/10/22 + 3 MgO + 16 SO3 + 0,2 Zn + 0,2 B

Sadrži: PSYSIO i MESCAL

EUROFERTIL PLUS 37 je kompleksno mineralno đubrivo sa povećanim sadržajem kalijuma i dodatkom magnezijuma. Kvalitetna i izbalansirana ishrana, zajedno sa PSYSIO kompleksom, omogućava biljkamadobro ukorenjavanje i brt početni porast, takođe značajno povećava otpornost biljaka na stresne uslove (zemljišna i vazdušna suša, niske temperature, temperatura kolebanja...). Na ovaj način se obezbeđuje visok i stabilan rod (prinos) useva.
U proizvodnji šećerne repe i suncokreta, primenom Eurofertila plus 37, obezbeđuje se bolja akumulacija šećera/ulja. Upovrtarskoj, voćarskoj i vinogradarskoj proizvodnji, pored dobre akumulacije šećera i boljeg čuvanja, obezbeđuje se takođe bolja obojenost i krupnoća plodova.

Količina primene: u zavisnosti od rezultata analize zemljišta i gajene kulture u ratarskim usevima od 200 do 400 kg po hektaru. Kod tzv. kaliofilnih biljaka, šećerne repe i povrtarskih biljaka (luk, krompir, paprika, paradajz, kupus) 400-1000 kg, a u voćarstvu i vinogradarstvu 500-900 kg po hektaru.

Vreme i način primene: u ratarstvu, neposredno pre zaoravanja ili tokom predsetvene pripreme zemljišta. U voćarstvu i vinogradarstvu, od jeseni do početka vegetacije, depozitorom u zonu korena ili površinski, nakon čega se preporučuje unošenje u zemljište.

Pakovanje: 50/1

Granulometrijski sastav (granule od 1-5mm): min. 95%

Boja: tamno siva

Mescal

Prilikom razgradnje mineralnih đubriva u zemljištu, dolazi do smanjenja pH vrednosti zemljišta, u zoni oko granule đubriva. Ova pojava direktno utiče na slabije usvajanje hraniva i lošiju aktivnost korena. MESCAL vrši neutralizaciju prethodno snižene pH vrednosti oko granule đubriva. Utiče na povećano usvajanje kalcijuma i magnezijuma, kao i povećanje mikrobiološke aktivnosti zemljišta. Stimuliše rast korena, povećava imunitet biljaka na bolesti i značajno utiče na kvalitet plodova gajenih biljaka.

Physio

Utiče na pojačano usvajanje fosfora, kalijuma, kalcijuma i drugih elemenata iz đubriva i zemljišta, od strane biljaka. Ubrzava početni porast i poboljšava razvoj korenovog sistema biljaka. Povećava sposobnost biljaka da prebrode stresne uslove (suša, niske temperature...) i da daju stabilan i kvalitetan rod u različitim vremenskim uslovima.

Polovna mehanizacija sa cenama

Sto-Vet Vremenska Prognoza
dekalb
aquamax
Bayer srbija
kws
syngenta
ns seme
lg
basf
chemical agrosava

Sto-Vet klub zemljoradnika

Držite korak s vremenom. Učlanite se u Sto-Vet-ov klub zemljoradnika i dobijate brojne pogodnosti.
Učlanite se

KURSNA LISTA