Olakšajte sebi planiranje proizvodnje uz sajt Zemljoradničke zadruge Sto-Vet. Brzo, jednostavno i u bilo kom trenutku možete poručiti robu na našem sajtu. Pročitajte više.
Filteri

Vi ste ovde:    Stovet > Biostimulatori

Aminokiseline i Biostimulatori

Informacije o cenama i stanju zaliha

Sva roba prikazana na sajtu je deo naše ponude i ne podrazumeva se da je dostupna u svakom trenutku. Robu koja nije na stanju, ukoliko smo u mogućnosti, poručujemo na vaš zahtev.
Za sve informacije pozovite nas na 024/787-038 ili 024/787-049.

3 proizvoda pronađeno

BIOPLEX 1/1

BIOPLEX 1/1

Kompleksni biostimulator za folijarnu primenu, odličan za jačanje biljnih funkcija u periodima veće metaboličke aktivnosti.

BIOPLEX je organski proizvod dobijen procesom kontrolisane fermentatcije koji ima za cilj poboljšanje ravnoteže između fotosintetičkih i respiratornih aktivnosti biljke.

BIOPLEX poboljšava metaboličke aktivnosti tako što omogućava apsorpciju bio-molekula koje je biljka prestala da sintetizuje zbog uticaja iz okoline. Može se primeniti u bilo kojoj fazi rasta, tokom vegetativnog razvoja, cvetanja, zametanja ploda.

opširnije

ROOTEX

ROOTEX

Praškast preparat sa visokom koncentracijom organskih ekstrakata, slobodnih L-amino kiselina i fosfora, odličan za podsticanje rasta korena u svim fazama razvoja biljke.

opširnije

TRAZEX

TRAZEX

Trazex je čvrsto neorgansko đubrivo sa sekundarnim i mikrohranljivim elementima i složenim hemijskim kiselinama. Trazex je suvi vodorastvorljivi prašak, razvijen za laku upotrebu, koja je visoko podudarna sa većinom đubriva i folijarnih sredstava.

opširnije

KURSNA LISTA

Mala Pijaca

Prodajete prasad, piliće ili slamu?
Ili kupujete?
Na pravom ste mestu, Sto-Vet-ova mala pijaca povezuje prodavce i kupce.
Oglasi

Sto-Vet klub zemljoradnika

Držite korak s vremenom. Učlanite se u Sto-Vet-ov klub zemljoradnika i dobijate brojne pogodnosti.
Učlanite se