Olakšajte sebi planiranje proizvodnje uz sajt Zemljoradničke zadruge Sto-Vet. Brzo, jednostavno i u bilo kom trenutku možete poručiti robu na našem sajtu. Pročitajte više.

Vi ste ovde:    Stovet > Biostimulatori

BIOFOR PLUS K.J.

BIOFOR PLUS K.J.
  • BIOFOR

Veleprodajna cena/lit:     325,00 din.

Maloprodajna cena/lit:    0,00 din.

Trebovanje robe

Unesite količinu (u litrama):

Opis:

BIOFOR Plus utiče na brže klijanje i ujednačenije nicanje biljaka i potencijalno ostvarivanje boljeg sklopa. Ujednačeno nicanje je od izuzetne važnosti zbog mogućnosti efikasnog suzbijanja korova sa što manjim negativnim uticajem na gajenje biljke. Ukoliko je usev u različitim stadijumima razvića ne može se delovati herbicidima a da se pri tom ne naruši sklop.

Brže klijanje i nicanje, ujednačen usev, snažan koren.

Primena đubriva:

Tretira se seme pre setve. Pomešati hektarsku dozu BIOFOR Plus-a sa 200ml vode i tretirati količinu semena potrebnu za jedan hektar. Postupak vršiti u senci izbegavajući dužu izloženost direktnoj sunčevu svetlost. UV zračenje ima štetan efekat na neke od sojeva mikroorganizama zato je potrebno izbegavati duži kontinuirani kontakt sa direktnim sunčevim zracima.

Ukoliko vršite zaštitu semena od žičara i drugih zemljišnih štetočina insekticidom, tretman BIOFOR Plus-om može se primeniti u zajedničkom tretmanu sa insekticidom. Upotreba zajedno sa insekticidom ne utiče na aktivnost i brojnost bakterija.

Nanošenje preparata treba raditi najranije dva dan pre setve jer BIOFOR Plus stimuliše klijanje. Ukoliko se nanošenje preparata radi neposredno pre setve (na njivi) treba sačekati barem 10 minuta da se seme prosuši.

Primena: inokulacija-tretman semena suncokreta, kukuruza.

Doze pakovanja: hektarske i jutarske doze.

Biljna vrsta: kukuruz, suncokret.

dekalb
aquamax
Bayer srbija
kws
syngenta
ns seme
lg
basf
chemical agrosava

Mala Pijaca

Prodajete prasad, piliće ili slamu?
Ili kupujete?
Na pravom ste mestu, Sto-Vet-ova mala pijaca povezuje prodavce i kupce.
Oglasi

Sto-Vet klub zemljoradnika

Držite korak s vremenom. Učlanite se u Sto-Vet-ov klub zemljoradnika i dobijate brojne pogodnosti.
Učlanite se

KURSNA LISTA